Publicat el 19/09/2011

Netegeu les cols i poseu-les a coure amb aigua bullint i sal uns 10 minuts, després deixeu-les escórrer.
En una paella amb una mica d’oli sofregiu la ceba ratllada, quan ja comenci a agafar color incorporeu-hi la llet, la farina i un pessic de sal. Aneu-ho remenant per evitar els grumolls, fins que la salsa quedi espessa i aleshores afegiu-hi les porcions de formatge.
En una safata que pugui anar al forn aboqueu-hi les cols, per sobre escampeu-hi el pernil tallat ben petit i cobriu-les amb la salsa. Escampar pel damunt el formatge ratllat i poseu-ho gratinar uns minuts, abans de servir.

Ingredients

  • 1 kg de cols de Brussel
  • les
  • 50 g de pernil de “pavo”
  • 4 porcions de formatge baix en greixos
  • 1 ceba
  • 30 g de farina
  • ½ l de llet semidescremada
  • 30 g de formatge ratllat
  • oli d’oliva i sal

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2