Publicat el 14/11/2016

Prepararem Col amb salsitxes i bacó. Punxeu les salsitxes amb una forquilla i poseu-les en una safata fonda juntament amb la ceba pelada i tallada, una mica de sal, pebre al gust i un bon raig d’oli.

Deixeu marinar durant una hora, donant voltes de tant en tant. Talleu la col a tires ben fines i blanquegeu-la en aigua bullint uns 3 minuts. Escorreu-la i poseu-la en una safata per anar al forn. Col·loqueu per sobre les salsitxes escorregudes, el bacó i regueu-ho amb el brou.

Poseu la safata al forn, que tindreu ja calent a uns 180º, i deixeu-ho coure uns 40 minuts. Serviu calent.

Ingredients

  • 1 kg de col
  • 750 g de salsitxes de pollastre
  • 200 g de bacó
  • 750 ml de brou de pollastre
  • 1 ceba petita
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

Deixa un comentari