Publicat el 17/06/2009

En un recipient posar el sucre juntament amb els rovells d’ou i amb una cullera o vareta, barrejar bé.

Incorporar el llevat, l’oli, la raspadura de llimona, la llet i l’anís, sense deixar de remenar.

Un cop estigui tot ben barrejat, incorporar la farina en forma de pluja ja que així ens serà més fàcil que ens quedi ben barrejada i sense grumolls.

Finalment afegir les clares d’ou, procurant no remoure gaire. Tapar el recipient amb un drap de cuina i deixar reposar uns 10 minutos.

Mentre, preescalfar el forn a 200º. Posar la massa en una font untada prèviament amb una mica d’oli i posar al forn.

Al cap de 8 minuts, treure i escampar per sobre amb l’ametlla picada, tornar a introduir al forn baixant la temperatura a 110º i deixar fins que estigui cuita.

Ingredients

  • 125 g de farina
  • 100 g de sucre
  • 2  rovells d’ou
  • 1 sobre de llevadura
  • la ratlladura de pell de llimona
  • 3 cullerades d’anís
  • 2 clares d’ou a punt de neu
  • un rajolí d’oli
  • un rajolí de llet
  • 30 g d’ametlla picada

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2