Publicat el 16/06/2004

En un recipient disposar la farina, el sucre i la sal.

Diluir el llevat amb la llet tèbia i barrejar amb la farina.

Afegir els ous d’un en un i anar remenant fins a aconseguir que la massa quedi llisa i homogènia. Incorporar la mantega (amb consistència de pomada), les llavors d’anís i seguir barrejant per evitar que quedin grumolls.

Un cop la massa al punt, traslladar a un recipient net i tapar amb un drap humit, deixar reposar en un lloc càlid fins que el seu volum hagi augmentat. Disposar la massa en una o diverses porcions, aplanar-amb els artells dels dits i donar-li la forma triada (rodona, allargada, obliqua ….), disposar per sobre les cireres, després pintar amb ou batut, afegir els pinyons i una mica de sucre per sobre i coure al forn, prèviament escalfat a una temperatura de 180 °, de 10 a 15 minuts.

Ingredients

  • 500 g de farina
  • 5 ous
  • 60 g de sucre
  • 10 g de sal
  • 20 g de llevat natural
  • 1 got mitjà de llet
  • 200 g de mantega
  • 1 cullerada de llavors d’anís
  • 50 g de pinyons
  • 100 g de cireres vermelles confitades

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2