Publicat el 05/05/2010

Estirem la massa, la punxem bé del fons i la coem al forn calent a 180ºC, uns 10 minuts.

Fem la melmelada de ceba. En una olla posem oli, les cebes i les dues cullerades de sucre, deixem que es vagi confitant, remenant de tant en tant. Ho deixarem a foc mig-baix, uns 30 minuts.

Pelem les peres, les obrim per la meitat i les tallem a quarts traient el cor. Les posem en una paella amb el vi i les deixem reduir fins que estiguin cuites.
Cobrim la massa amb la ceba, i per sobre hi intarcalem el foie i la pera.

Fem una reducció de soja posant tots els ingredients en una olla a foc baix fins que tingui la textura adequada.

Ingredients

  • 1 placa de pasta de full
  • 400 g de fetge d’ànec o oca
  • 5 cebes grosses
  • 8 peres d’aigua
  • 2 c. de sucre
  • 2 copes de vi blanc o cavaPer a la reducció de soja:
  • 2 copes de salsa de soja
  • 2 cullerades de sucre
  • suc de ½ llimona
  • suc de ½ taronja

Deixa un comentari