Publicat el 23/07/2012

Poseu la farina en un bol, feu un buit al centre i poseu-hi el llevat, la llet tèbia, l’ou, 50 g de sucre, la mantega (ben tova) i la pell de la llimona ratllada. Barregeu bé tots els ingredients fins que obtingueu una massa que es pugui manejar fàcilment amb les mans.
Unteu una safata que pugui anar al forn i empolvoreu-la amb farina. Estireu la massa a la mida de la safata i col·loqueu-la a dintre, pinteu-la amb el rovell d’ou batut i adorneu-la amb les cireres, els pinyons i el sucre restant.
Cobriu la safata amb un drap de cuina i deixeu-la que dobli el seu volum, aleshores poseu-la al forn, prèviament escalfat a 180º, durant uns 20 o 25 minuts. Deixeu-la refredar i ja la tindreu llesta.

Ingredients

  • 1 ou
  • 1 rovell
  • 1 llimona
  • 100 g de cireres confitades 
  • 50 g de pinyons
  • 2 cullerades de mantega
  • 400 g de farina
  • 30 ml de llet
  • 1 sobre de llevat
  • 100 g de sucre

Deixa un comentari