Publicat el 07/12/2004

Rentar bé les cloïsses en abundant aigua per eliminar les impureses; un cop netes, escórrer i assecar.
Posar oli en una paella prou gran perquè hi càpiguen folgadament totes les cloïsses, quan estigui calent introduir els alls laminats juntament amb la caiena, donar unes voltes i, en el moment que comencin a agafar color, bolcar les cloïsses, sofregint-les a foc viu. En el moment que es vagin obrint reservar-les en una cassola o safata fonda.
Quan s’hagin obert totes i ja les tinguem a la cassola, incorporar el vi i el vinagre a la paella i deixar reduir uns instants. Fora del foc afegir el julivert picat, donar unes voltes homogeneïtzant el refregit, salpebrar i abocar sobre de les cloïsses.

Ingredients

  • 1,5 kg de cloïsses
  • 4 grans d'all
  • 1 punta de caiena
  • 1 cullerada sopera de vinagre de sidra
  • 1 gotet de vi blanc sec
  • 1 cullerada de julivert picat
  • oli
  • Sal i pebre blanc

Deixa un comentari