Publicat el 01/06/2014

Renteu les cloïsses i col·loqueu-les en un bol amb aigua lleugerament salada. Deixeu-les-hi una estona, amb la finalitat que treguin la sorra que puguin tenir. Peleu i piqueu finament les cebes i els alls.
Poseu oli en una cassola i sofregiu, a foc moderat, les cebes i els alls picats. Quan comencin a agafar color incorporeu-hi la farina, remeneu-ho bé perquè quedi completament dissolta. Aleshores, afegiu-hi el vi i tot seguit les cloïsses. Deixeu la cassola al foc fins que s’obrin. Escampeu-hi el julivert picat. Moveu la cassola perquè quedi tot ben barrejat i ja ho podreu servir.

Ingredients

  • 1 kg de cloïsses
  • 2 cebes tendres
  • 2 grans d’all
  • 1 got de vi blanc
  • 1 cullerada de farina
  • julivert picat
  • oli d’oliva

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2