Publicat el 01/06/2005

En un bol gran introduir els cigrons cuits i escorreguts, barrejar amb la pastanaga ratllada, els cabdells tallats en juliana, el blat de moro, el pebrot tallat a trossos molt petits i les olives tallades a rodanxes fines. Barrejar tot bé.  Ratlleu el tomàquet madur i la ceba i barrejar amb els cigrons.

Amb l’oli, el vinagre i la sal fer una vinagreta suau i abocar sobre els cigrons, barrejar bé, tapar i deixar reposar a la nevera com a mínim 1 hora.

Abans de servir, escampar per sobre els ous durs ratllats, les llavors de sèsam i el julivert picat.

Ingredients

  • 1/2 kg de cigrons cuits
  • 2 cabdells de Tudela
  • 1 pastanaga ratllada
  • 50 gr. d’olives verdes
  • 2 cullerades de blat de moro
  • 3 tomàquets madurs
  • 1 ceba tendra
  • 1 pebrot verd
  • 1 cullerada de llavors de sèsam
  • 2 cullerades de julivert picat
  • 2 ous durs
  • Sal, oli, vinagre dolç

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2