Publicat el 13/06/2011

Peleu les gambes i, amb una paella amb oli, salteu-ne els caps i les pells de les cues, juntament amb les cebes picades. Quan la ceba comenci a agafar color, afegiu-hi la salsa de tomàquet i el conyac
Quan s’hagi reduït, incorporeu-hi la barreja de pebres i cobriu el sofregit amb aigua, deixeu-ho coure uns 7o 8 minuts. Seguidament, passeu la salsa pel colador xinès i torneu-la a posar a la paella. Tot seguit, afegiu-hi els cigrons que ja tindreu cuits i la salsa de romesco i deixeu-ho uns minuts més a foc baix. Mentrestant, salteu les cues de gambes pelades en una paella amb oli i afegiu-les al sofregit, barregeu-ho bé, i ja ho podreu servir.

Ingredients

  • 12 gambes
  • 300 g de cigrons cuits
  • 2 cebes tendres mitjanes
  • 1 cullerada de salsa de tomàquet
  • 1 copa de conyac
  • 1 cullerada de romesco
  • 1 polsim (barreja) de pebre
  • vermell dolç i picant
  • julivert
  • oli i sal

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2