Publicat el 30/11/2004

Posar oli en una cassola fonda i sofregir la costella de porc tallada a trossos petits, quan comenci a agafar color afegir els alls tallats a trossos mitjans, baixar el foc i deixar confitar.

Quan comencin a daurar-se incorporar les faves pelades juntament amb els cors de carxofa tallats a quarts i assaonar.

Tapar la cassola amb paper d’alumini i sobre posar una tapadora. Deixeu-ho coure molt lentament.

Anar movent la cassola agafant-la per les nanses, per tal que es barregin bé tots els ingredients. Si veiem que queden molt seques afegir un got d’aigua a mitja cocció.

Ingredients

  • 1 kg de faves pelades
  • 8 carxofes
  • 40 g. de costella de porc
  • 1 manat d’alls tendres
  • Oli d’oliva
  • sal

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon