Publicat el 26/05/2010

Buidem les carxofes, traiem les fulles més dures i tallem les puntes, anem posant-les amb aigua, farina i suc de llimona (un blanc), perquè no ennegreixin. Bullirem els fondos de carxofes en el mateix blanc, uns 10-15 minuts.
A part pelarem la carbassa, traurem les llavors i la tallarem a dauets. La posarem en una paella, juntament amb la ceba a la juliana, fins que tot estigui cuit i amb un xic de color.
Posarem en una safata per anar al forn, sobre paper de forn, les carxofes, les farcirem amb la carbassa i, finalment, hi repartirem el foie. Hi tirarem un xic de sal de Maldon i una mica de pebre i hi posarem al forn preescalfat a 180-200ºC uns minuts, perquè tot agafi calor.
Ho servirem ben calent i amb un xic del suc de la seva pròpia cocció.

Ingredients

  • 8 carxofes mitjanes
  • oli d’oliva
  • carbassa
  • 1 ceba grossa
  • 150 g de foie (fetge sencer)
  • sal de Màldon
  • farina
  • llimona

Deixa un comentari