Publicat el 02/07/2012

Retireu les fulles exteriors de les carxofes, talleu les puntes, partiu-les per la meitat i introduïu-les en un recipient amb aigua freda i el suc de la llimona. Passats uns deu minuts, escorreu-les. Coeu-les en una cassola amb aigua bullent i una mica de sal uns 15 minuts, fins que quedin al dente. Retireu la cassola del foc i reserveu, juntament amb l’aigua de la cocció.
Escalfeu oli en una paella i fregiu-hi els alls pelats; quan comencin a agafar color, incorporeu-hi la farina. Remeneu-ho i afegiu-hi les cloïsses, les carxofes i una mica d’aigua de la cocció. Tapeu la cassola i deixeu-ho coure a foc lent fins que les cloïsses s’hagin obert.

Ingredients

  • 16 carxofes
  • 800 g de cloïsses
  • 2 culleradetes de farina
  • 1 llimona petita
  • 2 grans d’all
  • oli
  • sal

Deixa un comentari