Publicat el 20/02/2012

Renteu i assequeu els carbassons i talleu-los a rodanxes fines. Renteu els xampinyons i talleu-los a làmines. Feu una picada amb l’all i el julivert.
En una cassola amb oli calent, salteu-hi els carbassons i xampinyons, tapeu la cassola i deixeu-ho coure uns deu minuts. A meitat de la cocció, salpebreu-ho i incorporeu-hi la picada d’all i julivert i remeneu-ho bé. Quan s’hagi acabat la cocció, aboqueu-ho a una safata per anar al forn, empolvoreu-ho pel damunt amb el formatge ratllat i poseu-ho al forn a gratinar. Quan comenci a agafar color, ja ho podreu servir.

Ingredients

  • 3 carbassons
  • 300 g de xampinyons
  • 30 g de formatge emmental ratllat
  • 1 gra d’all
  • julivert
  • oli d’oliva
  • sal i pebre negre

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2