Publicat el 30/03/2006

Tallar molt petits els porros, l’albergínia i el carbassó prèviament pelats.Ho sofregim amb oli i ho salpebrem al gust. Quan estigui cuit, ho deixem en un colador i deixem que s’escorri bé. Mentrestant, posarem a bullir la pasta  amb aigua abundant i sal. En un recipient posarem les verdures, afegirem el mascarpone i el formatge de cabra ratllat. Farcirem els canelons amb la pasta de verdura i formatge.Posem al foc una cassola amb aigua i quan bulli afegim uns segons els tomàquets sencers, els refredem i pelem. Traiem les llavors dels tomàquets i els trossegem a daus petits. Posem en una cassola oli abundant i afegim el tomàquet, l’orenga, el sucre, sal i pebre i el vi blanc. Ho sofregim uns cinc minuts. Cobrirem els canelons amb el tomàquet confitat, afegirem pel damunt el formatge parmesà ratllat i ho posarem a gratinar
C. = cullera sopera – c. = cullera de postres
Hostal de la Plaça

Ingredients

  • 2 albergínies
  • 2 porros mitjans
  • 1 carbassó
  • 2 C. de mascarpone
  • 100 g de formatge de cabra fresc
  • formatge parmesà
  • 1c. de sucre
  • pebre blanc i orenga
  • 4 tomàquets madurs (mitjans)
  • 1 gotet de vi blanc
  • 12 quadrats de pasta fresca (10x10)
  • sal i oli

Deixa un comentari