Publicat el 06/07/2005

Per elaborar canelons de bledes amb bacó heu de bullir les làmines dels canalons en abundant aigua amb sal i un raig d’oli, i després passar-los per aigua freda, escórrer-los i estendre en una superfície llisa sobre un drap net.

Talleu el bacó a juliana i fregir-lo en una paella amb una mica d’oli, quan comenci a agafar color incorporar les bledes rentades, escorregudes i tallar-les petites.

Quan les bledes comencin a canviar de color afegir els gules, donar unes voltes, salpebrar-les i apartar-les del foc.

Amb el refregit de bleda omplir els canelons, enrotllar-los i posar-los en una font sobre d’un fons de beixamel calenta.

Si prefereixes es poden cobrir amb la beixamel, escampar-hi formatge de gruyère i gratinar.

Ingredients

  • 16 làmines de canelons
  • 300 g de bledes netes
  • 125 g de bacó fumat
  • 1 bossa de gules
  • Sal i oli
  • Pebre negre mòlt
  • Salsa beixamel

Deixa un comentari