Publicat el 06/07/2005

En abundant aigua amb sal i un raig d’oli, bullir les làmines dels canalons, després passar per aigua freda, escórrer i estendre en una superfície llisa sobre un drap net. Tallar el bacó en juliana i fregir en una paella amb una mica d’oli, quan comenci a agafar color incorporar les bledes rentades, escorregudes i tallades petites. Quan les bledes comencin a canviar de color afegir els gules, donar unes voltes, salpebrar i apartar del foc. Amb el refregit de bleda omplir els canelons, enrotllar i posar en una font sobre d’un fons de beixamel calenta.
Si es prefereix es poden cobrir amb la beixamel, escampar-hi formatge de gruyère i gratinar.

Ingredients

  • 16 làmines de canelons
  • 300 g. de bledes netes
  • 125 g. de bacó fumat
  • 1 bossa de gules
  • Sal i oli
  • Pebre negre mòlt
  • Salsa beixamel

Deixa un comentari