Publicat el 27/07/2015

Escaliveu les albergínies a la brasa o al forn fins que quedin toves. Deixeu-les refredar, peleu-les i premeu-les una mica perquè deixin anar l’excés d’aigua.
Seguidament, amb la batedora elèctrica trinxeu la polpa amb un raig d’oli d’oliva, sal i pebre al gust i un punt de suc de llimona fins a obtenir una massa de gust i textura agradable.
Poseu una cullerada de crema d’albergínia sobre cada tall de salmó fumat i emboliqueu-los en forma de caneló.
Talleu ben petita la branca de julivert o alfàbrega fins a omplir una cullerada. Barregeu la nata amb els iogurts i afegiu-hi un punt de sal i pebre.
Munteu el plat amb un llit de barreja d’enciams (fulla de roure, escarola, iceberg, bol de cabdell…), poseu al damunt dos canelons de salmó i al costat una cullerada de salsa.

Ingredients

  • 8 talls de salmó fumat
  • 3 albergínies
  • 4 cullerades de crema de llet
  • 2 iogurts grecs
  • una branca de julivert o d’alfàbrega
  • suc de llimona
  • sal i pebre
  • oli d’oliva
  • barreja d’enciams

Deixa un comentari