Publicat el 21/09/2014

En una paella amb oli calent fregiu els calamars i reserveu-los. En el mateix oli, fregiu 4 grans d’all picats, i un cop rossos incorporeu-hi el tomàquet ratllat. Quan el tomàquet s’hagi cuit, afegiu-hi els calamars i el fumet. Deixeu-ho coure tot junt uns 5 minuts.
Mentrestant, feu una picada amb les ametlles, les avellanes i els 2 grans d’all, i afegiu-la a la cassola. Remeneu-ho bé i passats uns cinc minuts incorporeu-hi la botifarra negra tallada a trossos petits. Rectifiqueu de sal, deixeu-ho coure tot junt un parell de minuts més i ja ho podreu servir.

Ingredients

  • 1 kg de calamars petits
  • ½ kg de botifarra negra
  • 4 tomàquets madurs
  • 6 grans d’all
  • ½ l de fumet de peix
  • 30 g d’avellanes torrades
  • 30 g d’ametlles torrades
  • oli d’oliva i sal

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2