Publicat el 25/02/2009

Posarem la llet al foc juntament amb la mantega, el polsim de sal i de sucre .En el moment que arrenqui el bull, afegirem la farina i apagarem el foc. Afegim la ratlladura de llimona; veureu que queden grumolls, cal remoure fins que quedi el més fi possible.

Deixeu que es refredi, i tot seguit afegir els ous sencers, d’un amb un. Barrejar bé. fins que quedi una pasta fina. En una cassola fonda o una fregidora plena d’oli calent. Amb una cullera anirem fent la mesura dels bunyols i abocant a l’oli. Si la massa és homogènia, ells mateixos es donaran la volta. Convé posar-ne pocs, perquè augmenten molt i si s’omple massa, podrien no girar-se.

Presentar-los en una safata amb sucre fi per sobre.

Ingredients

  • ¼ de litre de llet
  • 200 g de farina
  • 140 g de margarina o mantequilla
  • Ratlladura de llimona
  • 6 ous
  • Un pessic de sal
  • Un pessic de sucre
  • Oli de girasol

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2