Publicat el 28/01/2013

Peleu les pomes, traieu-los el cor i talleu-les a rodanxes. Ruixeu-les amb el suc de llimona perquè no s’enfosqueixin, afegiu-los el rom i el sucre i deixeu-les macerar uns 30 minuts.
En un bol barregeu la farina amb el llevat, feu-hi un forat al centre, aboqueu-hi la llet, i remeneu-ho amb una espàtula de fusta. Afegiu-hi els rovells d’ou (reserveu-ne les clares), el rom, la sal i l’oli. Remeneu-ho bé i deixeu-ho reposar uns 60 minuts.
Abans de preparar els bunyols, afegiu a la massa les clares muntades a punt de neu. Passeu les rodanxes de poma per la massa preparada i fregiu-les en una paella amb oli d’oliva ben calent; seguidament, arrebosseu-les amb la barreja de sucre i canyella i col·loqueu-les en una safata de servir.

Ingredients

  • 4 pomes golden
  • 2 cullerades de sucre
  • 1 cullerada de rom
  • el suc d’una llimonaMassa: 150 g de farina
  • 2 ous
  • 1 cullerada de llevat en pols
  • 1 cullerada de rom
  • 1 cullerada d’oli
  • sal Per arrebossar: 50 g de sucre
  • 1 cullerada petita de canyella en pols Per fregir: oli d’oliva

Deixa un comentari