Publicat el 17/05/2018

Netegeu les carxofes: traieu les fulles verdes exteriors i talleu les puntes. Fregueu els cors de carxofa resultants amb el suc de llimona, per evitar que es tornin negres, saleu-los al gust i poseu-los a coure al vapor durant uns minuts.
Quan les carxofes encara estiguin una mica fortes, traieu-les del foc i deixeu-les refredar. Una vegada fredes talleu-les a làmines.
En un bol fondo barregeu la farina amb el formatge ratllat, els ous batuts i un polsim de sal i pebre. Passeu les làmines de carxofa per la massa preparada i fregiu-les en una paella amb una mica d’oli calent.
Deixeu daurar els bunyols per ambdós costats i col•loqueu-los en una safata. Podeu servir-los sols o acompanyats de salsa de tomàquet.

Ingredients

  • 8 carxofes grosses
  • 75 g de farina
  • 2 ous
  • suc de llimona
  • 1 cullerada de formatge ratllat
  • oli d’oliva · sal i pebre

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon