Publicat el 13/02/2012

Una vegada nets, saleu els peixos, passeu-los per farina i fregiu-los en una paella amb oli calent, volta i volta, escorreu-los sobre paper absorbent i reserveu-los en una safata que pugui anar al forn.
Escalfeu 4 o 5 cullerades d’oli en una paella i daureu els grans d’all pelats i filetejats; quan comencin a agafar color, reduïu la intensitat del foc i afegiu-hi una cullerada de les de postres de pebre vermell (dolç o picant), el julivert picat i un bon raig de vi blanc.
Deixeu-ho bullir un parell de minuts i aboqueu-ho sobre les bruixes.
Peleu les patates, talleu-les a rodanxes fines i fregiu-les en una paella amb oli calent i, quan comencin a agafar color, poseu-les a la safata amb els peixos.
Introduïu la safata al forn, el qual ja tindrem calent (180º), i deixeu-ho coure uns cinc minuts.

Ingredients

  • 4 bruixes de ració
  • 4 grans d’all
  • pebre vermell
  • farina
  • 2 patates
  • vi blanc sec
  • julivert
  • sal i oli

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2