Publicat el 31/10/2018

Per fer el brownie de moniato, peleu el moniato i cuineu-lo al vapor o en aigua abundant fins que quedi tendre (uns 25 minuts). Podeu utilitzar el microones posant el moniato trossejat en un plat embolicat amb film transparent durant 8 minuts.

Tritureu l’ametlla molta amb els flocs de civada en una processadora o batedora.

Afegiu al vas de la batedora el cacau, l’oli, els dàtils desossats, la llet d’ametlla i el moniato fins a obtenir una massa homogènia.

Passeu la massa a un motlle apte per a forn, folrat amb paper vegetal, i introduïu-lo al forn, prèviament escalfat, durant mitja hora a
180 ºC. Deixeu-ho refredar una mica abans de servir.

 

Lorena Alarcón Gazulla
www.esoquecomemos.com
Instagram: @esoquecomemos

Ingredients

  • 450 g de moniato
  • 80 g d’ametlla molta
  • 60 g de flocs de civada
  • 40 g d’oli de coco o oliva verge
  • 20 g de cacau pur en pols
  • ¼ de got de llet d’ametlla
  • 6 dàtils desossats o 1 polsim d’endolcidor (opcional)

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon