Publicat el 19/07/2010

Poseu oli en una olla i sofregiu-hi les galeres i els crancs, esclafeu-los amb l’ajut de la mà de morter.
Afegiu-hi la ceba i el porro picats, la cabeça d’alls tallada per la meitat i el fonoll a trossos grossos. Un cop estigui tot ben sofregit, poseu-hi una cullerada de pebre vermell dolç i els tomàquets pelats i triturats, sense pell ni llavors.
Una vegada caramel·litzat el sofregit, cobriu-lo amb l’aigua, que ja tindreu calenta. Deixeu-ho coure una mitja hora, després tritureu els crancs i les galeres amb la batedora i passeu-ho pel colador xinès. I ja teniu el brou a punt per preparar una gran sopa amb pasta, arròs, pa, musclos…

Ingredients

  • ½ kg de galeres
  • 1 kg de crancs de mar
  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 1 cabeça d’alls
  • 1 fonoll
  • 5 tomàquets madurs
  • 1 got de vi blanc sec
  • pebre vermell dolç
  • sal i oli
  • 5 l d’aigua mineral

Deixa un comentari