Publicat el 09/05/2016

Peleu els plàtans, talleu-los per la meitat longitudinalment i feu-ne trossos d’uns tres centímetres de llarg. Emboliqueu cada tros de plàtan amb un tall de cansalada i segelleu-ho amb un escuradents.
Talleu la botifarra negra a rodanxes gruixudes, mantenint la pell.
Poseu un rajolí d’oli i la mantega en una paella; quan estigui calent poseu-hi els plàtans embolicats i la botifarra negra i deixeu coure a foc baix uns 6 minuts.
Mentrestant, renteu la llima i talleu-la a llesques primes.
Quan els ingredients de la paella estiguin al punt, agafeu pals de pinxo llargs i poseu-hi alternativament trossos de plàtan embolicat, botifarra negra i rodanxes de llima. Col·loqueu-ho en el plat de servir i escampeu pel damunt una mica de pebre negre.
* Els plàtans millor que no siguin gaire madurs..

Ingredients

  • 2 plàtans
  • 250 g de botifarra negra prima
  • 6 talls de cansalada ben fins
  • 1 llima
  • 20 g de mantega
  • oli d’oliva
  • pebre negre mòlt

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2