Publicat el 20/01/2005

Deixar fondre el gelat de vainilla i després reservar a la nevera. Rentar els maduixots, escórrer bé i llevar-los les cues.

Enfilar 6 maduixots a cada broqueta (millor que el pal sigui de fusta) i reservar.

Fondre la xocolata de cobertura juntament amb la nata líquida. Pot fer-se al bany maria o bé al microones a baixa potència, després barrejar bé.

Presentació: posar el gelat de vainilla al fons del plat, com si es tractés d’una sopa, col·locar després les broquetes i escampar per sobre les fulles de menta picades. Posar la xocolata en una gerra, per tal que cada comensal se serveixi al seu gust.

(Si no és època de maduixots, podem fer les broquetes amb altres fruites: mango, préssec, plàtan …)

Ingredients

  • 24 maduixots grans
  • 100 ml. de nata líquida
  • 125 g. de xocolata de cobertura
  • Gelat de vainilla
  • 1 branca de menta fresca

Deixa un comentari