Botifarres al forn
Publicat el 03/10/2007
Per fer botifarres al forn heu de rentar els tomàquets i tallar-los a quarts, pelar les cebes i tallar-les a làmines fines, i finalment pelar els alls.
Untar amb oli una safata de forn i col·locar les botifarres, una mica enrotllades i una al costat d’una altra.
Distribuir per sobre els trossos de tomàquet, la ceba i els alls, salpebrar, regar amb el vi i un bon raig d’oli.
Cubrir la font amb paper especial i posar la font al forn prèviament escalfat a una temperatura suau (180º).
Uns 15 minuts. Passat aquest temps destapar la font i deixar altres 5 minuts amb el gratinador encès.
Es serveixen calents acompañadas de mongetes blanques cuites o puré de patata.
- 2 botifarres crues
- 2 botifarres negres
- 2 tomàquets madurs
- 2 cebes
- 2 grans d’all
- 1 got de vi negre oli, sal i pebre