Publicat el 15/10/2012

En una cassola fonda, hi sofregim la ceba amb oli d’oliva. Quan la ceba comenci a quedar rossa, hi afegim la botifarra, sense budell, perquè s’esmicoli. Un cop la botifarra sigui cuita, hi posem el tomàquet ratllat i ho deixem coure a poc a poc uns 15 minuts. Després hi afegim els bolets prèviament saltats, una mica de brou i ho deixem coure tot junt durant mitja hora. Fem una picada amb els alls i les ametlles, la tirem a la cassola i ho deixem coure a poc a poc mitja hora més. Poc abans d’acabar, hi donem un punt de sal i pebre (és preferible que quedi una mica picant). Si no tenim brou, podem posar-hi un os de pernil des del començament i afegir-hi aigua cada vegada que convingui.

Ingredients

  • 2 kg de bolets variats 
  • 3 botifarres crues 
  • 1/2 kg de tomàquets 
  • 1 ceba 
  • 1/2 l de brou
  • 50 g d’ametlles torrades
  • 3 grans d’all  
  • julivert
  • oli 
  • sal i pebre

Deixa un comentari