Publicat el 11/10/2005

Per fer bocates de sardines heu de treure el cap i les espines de la sardines i deixar-les com un llibre.

Rentar i Deixar escurrir.Calentar el forn a 180º amb el foc de dalt a baix.

Disposar el pernil (millor de l’os) a la batedora i triturar-ho fi. Posar l’ou en un bol i batre-ho, després incorporar el pernil, el formatge ratllat i el julivert picat.

Barreja bé i anar afegint pa ratllat fins que ens quedi una pasta densa. Omplir les sardines amb una capa d’aquesta pasta i col·locar-les en una safata de forn la qual haurem untat amb oli.

Salpimentarlas lleugerament i ruixar-les amb oli per sobre. Coure al forn durante uns 15 minutos.

Acompañar amb els xampinyons saltats.

Ingredients

  • 16 sardinas medianas
  • 50 g de jamón serrano
  • 50 g de queso emental rallado
  • 1 huevo
  • pan rallado
  • 1 cucharada de perejil picado
  • sal, pimienta blanca y aceite de oliva
  • 1/2 kg de champiñones

Deixa un comentari