Publicat el 25/03/2009

Netejar bé les bledes, retirar els fils de les penques i després trossejar tant les penques com les fulles.

Peleu les patates i trossejar-les. Posar les bledes i les patates en una cassola cobertes d’aigua i un rajolí d’oli, condimentar i coure fins que estiguin al seu punt.

En una paella amb oli, daurar els alls tallats a làmines fines, afegir el pernil picat i salteu. Apartar la paella del foc, incorporar el pebre vermell i barrejar ràpidament amb una cullera de fusta per evitar que es cremi. Abocar el refregit sobre la verdura, rectificar de sal i decorar amb l’ou dur i trossejat.

Ingredients

  • 1 kg de bledes
  • 2 patates
  • 3 grans d’all
  • 150 g de pernil curat
  • 1 cullaradeta de pebre vermell dolç
  • 2 ous durs
  • aigua, oli i sal

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2