Publicat el 09/07/2008

Preescalfar el forn a una temperatura de 150 graus.

Posar la farina en un recipient juntament amb el llevat, barrejar molt lentament; d’aquesta manera no serà necessari tamissar-la.

En un altre recipient posar el sucre, l’oli, l’anís i els ous. Treballar amb la batedora tots aquests elements fins que estiguin ben barrejats. Afegir la farina a la massa i remenar fins que quedi incorporada, després afegir poc a poc la llet perquè la massa no quedi massa espessa. Finalment, afegir la pell de llimona ratllada.

Untar un motlle amb oli o mantega, caldrà que les parets siguin una mica altes ja que la pasta creix en coure, omplir el motlle amb la massa, introduir en el forn i deixar coure uns 30 minuts.

Comprobar si està cuit punxant amb un ganivet i si aquest surt sec ens indicarà que ja està fet.

Quan estigui al punt, treure del motllo i es pot adornar amb melmelada, xocolata, mantega…

Ingredients

  • 3 tasses de farina
  • 1 tassa de sucre
  • 3 ous
  • 3 cullerades de llevadura en pols
  • 1 tassa d’oli d’oliva
  • 1 tasseta de llet
  • 1 tasseta d’anís
  • la pell de mitja llimona

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2