Publicat el 25/02/2013

Un cop el bacallà estigui dessalat, deixeu-lo escorre, enfarineu-lo, fregiu-lo en una paella amb oli calent i , un cop enrossit per ambdues bandes, reserveu-lo.
Poseu oli en una cassola i, quan sigui calent, fregiu-hi la ceba ratllada i els alls picats; quan la ceba comenci a agafar color, incorporeu-hi el julivert picat i la fulla de llorer, doneu-hi unes voltes i, seguidament, afegiu-hi les patates pelades i tallades a trossos juntament amb les panses. Cobriu-ho amb aigua i, quan arrenqui el bull, incorporeu-hi el bacallà, la canyella en pols i la fulla de menta. Salpebreu-ho al gust i deixeu-ho coure tot junt, a foc lent, una mitja hora.

Ingredients

  • 1 kg de bacallà dessalat 
  • 4 grans d’all
  • 1 branca de julivert
  • 1 fulla de llorer
  • 1 fulla de menta
  • canyella
  • 50 g de panses
  • 1 ceba grossa
  • ½ kg de patates
  • farina
  • oli, sal i pebre

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2