Publicat el 09/02/2005

Posar abundant oli en un cassó, incorporar els alls pelats, els bitxos partits per la meitat i les fulles de llorer, escalfar a poc a poc fins que arribi a una temperatura forta, en aquest moment retirar del foc i introduir el bacallà prèviament dessalat.

En una paella amb una mica d’oli fregir els bolets a foc viu, quan hagin tret tota l’aigua afegir-los juntament amb les faves al recipient que tenim el bacallà. Tapar i deixar confitar com a mínim unes 12 hores.

Es pot prendre tant fred com calent. Abans de servir, regar amb el vinagre.
(Si fem servir faves fresques, coure-prèviament.)

Ingredients

  • 4 lloms de bacallà dessalat
  • 4 grans d’all
  • 2 bitxos
  • 2 fulles de llorer
  • 250 g de bolets variats
  • 200 g de faves en oli
  • 2 cullerades de vinagre cabernet-sauvignon
  • Oli d’oliva

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2