Publicat el 27/01/2010

Col·loqueu els talls de bacallà en un plat o safata fonda amb abundant oli d’oliva i els grans d’all pelats i tallats per la meitat, tapeu-ho i introduïu-ho al microones a màxima potència durant 1 minut.

Renteu els espinacs; una vegada ben escorreguts, salteu-los en una paella amb un rajolí d’oli i a foc viu durant 1 minut; reserveu-los. A la mateixa paella salteu les panses fins que s’inflin, ràpidament afegiu-hi els pinyons i flamegeu-ho tot amb el gotet de vi dolç.

Escorreu bé els cigrons i salteu-los juntament amb els espinacs, les panses i els pinyons. Rectifiqueu-ho de sal.

Col·loqueu els talls de bacallà en una safata, cobriu-los amb el saltat de cigrons i espinacs i ja el podrem servir.

Ingredients

  • 4 trossos de bacallà dessalat
  • 1/2 kg de cigrons cuits
  • 250 g d’espinacs frescos i tendres
  • 70 g de panses
  • 50 g de pinyons
  • 1 gotet de moscatell
  • 2 grans d’all
  • oli d’oliva i sal

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2