Publicat el 28/06/2018

Poseu en un recipient un bon raig d’oli, les fulles d’alfàbrega, sal i pebre (al gust) i deixeu-ho macerar unes 24 hores.

Peleu les patates, talleu-les a rodanxes i coeu-les al vapor. Quan estiguin cuites tritureu-les juntament amb una mica de mantega i un polsim de sal.

Poseu una mica de mantega en una paella; quan s’hagi fos, incorporeu-hi una mica de sucre, seguidament el puré de patates que teniu reservat i deixeu que agafi color.

Mentrestant caramel·litzeu el tomàquet pelat i tallat a daus, en una paella amb mantega i sucre. Tot seguit, poseu una mica d’oli d’oliva i una mica d’oli d’alfàbrega en una paella, i quan s’hagi escalfat daureu-hi el bacallà, començant per la banda sense pell, i després doneu-li la volta.

Disposeu unes gotes d’oli d’alfàbrega al mig del plat i disposeu el tomàquet caramel·litzat per sobre; col·loqueu el puré de patates sobre el tomàquet i el bacallà sobre el puré.
Ho podeu decorar amb patates xips.

Ingredients

8 trossos de bacallà remullat

½ kg de patates

50 g de mantega

4 tomàquets madurs

12 fulles d’alfàbrega

2 cullerades de sucre

oli d’oliva

sal i pebre

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon