Publicat el 08/10/2012

Poseu una mica d’oli en una paella i, quan sigui calent, fregiu-hi el bacallà, tomba i tomba, sense que enrosseixi i reserveu-lo en una cassola.
En una altra paella fregiu els rossinyols, un cop ben nets i escorreguts. Quan estiguin gairebé fets, salpebreu-los i afegiu-hi l’all i el julivert picats. Seguidament, flamegeu-los amb el conyac i, quan l’alcohol s’hagi reduït, passeu-los a la cassola del bacallà i regueu-ho tot amb el fumet.
Deixeu-ho coure a foc baix i amb la cassola tapada. Quan el suc s’hagi reduït, aboqueu-hi la crema de llet, remeneu-ho perquè la salsa quedi lligada i ja ho podeu servir.

Ingredients

  • 6 talls grans de bacallà dessalat
  • 350 g de rossinyols
  • 50 cl de crema de llet 
  • 1/2 l de fumet de peix 
  •  sal i pebre blanc
  • all i julivert picat
  • 1 copa de conyac 
  • Oli d’oliva

Deixa un comentari