Publicat el 30/04/2012

En una cassola inoxidable, poseu-hi els talls de bacallà, cobriu-los d’aigua freda. Poseu la cassola al foc, deixeu-la escalfar lentament i quan comenci a arrancar el bull apagueu el foc, traieu els trossos de bacallà i poseu-los a escórrer sobre un drap de cuina. Un cop escorreguts, poseu-los al frigorífic.
Quan el bacallà ja sigui ben fred, amb un ganivet talleu-lo a tires d’aproximadament un dit i mig de gruix, passeu-les per farina i reserveu-les.
Amb la farina, la mel i una mica d’aigua prepareu una massa no gaire espessa però ben compacta.
Poseu oli abundant en una paella i quan ja comenci a estar calent, passeu els trossos de bacallà per la massa preparada, seguidament fregiu-los a la paella i aneu-los tombant perquè agafin color per tots els costats. Deixeu-los reposar sobre paper absorbent i ja els podreu servir.

* A l’hora de fregir el bacallà, l’oli no ha d’estar massa calent, ja que podria quedar-nos molt ennegrit.

Ingredients

  • 1 kg de bacallà dessalat (en 4 trossos)
  •  200 g de farina blanca
  • 2 tasses de cafè plenes de mel
  • oli per fregir el bacallà
  • aigua per bullir el bacallà

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon