Publicat el 06/12/2010

Escorreu el bacallà, enfarineu-lo, poseu-lo a enrossir en una paella amb oli ben calent i reserveu-lo. Unteu amb oli una safata per anar al forn, poseu-hi els tomàquets pelats, tallats pel mig i sense llavors, la ceba tallada a làmines, el llorer, els cigrons i els bolets tallats finets. Salpebreu al gust, regueu amb un rajolí d’oli poseu la safata al forn, que ja tindrem calent, uns 10 minuts.
Mentre, desglaceu la paella amb el vi blanc.
Traieu la safata del forn, poseu-hi el bacallà i regueu-ho tot amb el suc de la paella, barregeu-ho amb compte i torneu a posar la safata al forn 10 minuts més.

Ingredients

  • 4 talls de bacallà dessalat
  • 1 cullerada sopera de farina
  • 1 got de vi blanc sec
  • sal ioli
  • pebre negre i pebre vermell
  • 1 fulla de llorer
  • 300 g de cigrons cuits
  • 200 g de bolets frescos
  • 1 ceba tendra
  • 4 tomàquets madurs

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2