Publicat el 22/02/2016

Peleu i netegeu els alls tendres i talleu-los a rodanxes. Fregiu-los lleugerament en una paella amb oli. Escorreu-los i reserveu-los.

En el mateix oli, fregiu els trossos de bacallà, els quals haureu passat prèviament per farina (no us passeu amb la cocció, ja que el bacallà perd suavitat i textura).

Peleu els tomàquets, traieu les llavors i piqueu-los. En una altre paella amb una mica d’oli, fregiu el tomàquet juntament amb l’all picat, rectifiqueu de sal i deixeu-ho coure a foc suau fins que estigui al punt.

Poseu els alls tendres que teniu reservats en el recipient de la batedora juntament amb la crema de llet i els rovells d’ou; bateu-ho bé.

Cobriu amb el tomàquet el fons d’una safata per anar al forn, al damunt col·loqueu el bacallà i cobriu amb la crema d’alls tendres. Poseu la safata al forn, escalfat prèviament, i gratineu uns 3 o 4 minuts.

Ingredients

  • 8 talls de bacallà
  • 1 manat d’alls tendres
  • 5 tomàquets madurs
  • 1 gra d’all (sense la part central)
  • 1 got de crema de llet
  • 2 rovells d’ou
  • oli
  • farina

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2