Publicat el 14/07/2005

Escórrer bé el bacallà, esbandir amb paper, enfarinar i fregir-lo en una paella amb abundant oli molt calent. Reservar sobre paper de cuina perquè absorbeixi l’oli.

Pelar i tallar les cebes a rodanxes fines. Posar una mica d’oli en una cassola i fregir la ceba fins que quedi tendra i transparent, a foc suau i remenant de tant en tant. Quan la ceba estigui al punt afegir una cullerada de farina i la mel, remenar contínuament i anar afegint a poc a poc l’aigua que considerem necessària perquè ens quedi la salsa amb una mica de consistència.

Salpebrar i incorporar les panses, els pinyons, la taronja tallada a daus petits i el bacallà que tenim reservat. Deixar coure tot junt uns 5 minuts.

Aquesta recepta també podem fer-la amb llenguado, lluç o salmó.

Ingredients

  • 4 lloms de bacallà dessalat
  • 2 cebes
  • 1 taronja
  • 3 cullerades de mel
  • Panses de Corint i pinyons
  • farina
  • aigua
  • Sal, pebre i oli

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2