Publicat el 18/11/2013

Una vegada el bacallà estigui ben dessalat, passeu els talls per farina i reserveu-los. Deixeu les panses amb remull amb una mica de cava.
Poseu oli en una paella i quan sigui calent fregiu-hi els talls de bacallà per ambdós costats. Quan ja hagin agafat color, incorporeu-hi el cava, salpebreu-ho al gust, afegiu-hi les panses i mitja cullerada sopera de farina, remeneu-ho bé per evitar grumolls, deixeu-ho coure uns cinc minuts a foc suau, remenant de tant en tant.
Abans de servir, empolvorar amb julivert triturat molt fi.
Es pot acompanyar amb puré de patata.

Ingredients

  • 4 talls de bacallà
  • 40 g de panses sense pinyols
  • ½ botella de cava semi
  • farina
  • oli d’oliva
  • sal i pebre negre
  • julivert

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2