Publicat el 17/11/2005

Escórrer bé el bacallà que tindrem dessalat, assecar-lo amb paper absorbent, passar-lo per farina i deixar reposar.

Posar oli abundant en una paella i deixar escalfar. Mentre enfarinar de nou el bacallà i daurar-lo a la paella per tots dos costats, quan l’oli estigui molt calent. Reservar.

En una cassola de fang posar una mica d’oli del fregit del bacallà, quan estigui calent ofegar la ceba ratllada, a foc molt lent, quan comenci a agafar color regar amb el vi i deixar reduir.

Afegir després els alls tallats fins i els tomàquets ratllats i deixar que el sofregit quedi ben confitat.

Cuando el sofregit estigui al punt incorporar la bolets, donar unes voltes perquè quedin ben impregnts, regar amb un got d’aigua i deixar coure uns 5 minuts, passat aquest temps incorporar el bacallà, tapar la cassola i deixar coure tot junt 10 minuts més. Abans de retirar-lo del foc comprovar el punt de sal.

Ingredients

  • 6 talls de bacallà dessalat
  • 500 g de rossinyols
  • 2 cebes
  • 3 grans d’all
  • 6 tomàquets madurs
  • 1 got de vi blanc sec
  • farina
  • sal y oli

Deixa un comentari