Publicat el 15/06/2006

Rentar el bacallà, assecar-lo molt bé i enfarinar lleugerament.

Fondre la meitat de la mantega en una paella, daurar el bacallà només d’una banda i reservar. Posar la resta de la mantega juntament amb un raig d’oli en una paella i ofegar les cebes tallades en làmines fines. Quan comencin a agafar color incorporar el bacallà i, seguidament, regar amb la cervesa. Salpebrar i deixar coure a foc lent uns 10 minuts. Retirar de la paella el bacallà i la ceba i deixar reduir una mica la salsa, afegir després la mostassa i remoure

Per la melmelada, peleu les figues, barrejar amb el suc de llimona, el brandi, el sucre i la mel, deixar reposar una mitja hora i després posar a coure a foc mitjà uns 20 minuts fins que espesseixi (podem preparar-la amb antelació).

Servir el bacallà regat amb la salsa i acompanyat de la melmelada.

Ingredients

  • 4 lloms de bacallà dessalat
  • 3 cebes
  • 1 got gran de cervesa
  • 1 cullerada de mostassa (Dijon)
  • 4 cullerades de farina
  • 30 g de mantega
  • oli, sal y pebre

Mermelada:

  • 6 figues fresques
  • 1 cullerada de brandy
  • 1 llimona
  • 1 cullerada de sucre
  • 1 cullerada de mel

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon