Publicat el 19/03/2008

Escórrer molt bé el bacallà que ja tindrem remullat, enfarinar i fregir lleugerament en abundant oli molt calent, després treure, deixar escórrer i reservar.

Posar l’oli de la paella a una cassola de fang, quan de nou estigui calent posar la ceba i els alls pelats i triturats fins, quan comencin a agafar color afegir els tomàquets ratllats sense pell ni llavors i deixar coure, remenant sovint.

Mentres, amb les ametlles el gra d’all i el julivert farem una picada.

Quan el sofregit estigui al punt, banyar amb el fumet i incorporar la picada, donar unes voltes i introduir el bacallà i els cigrons, baixar el foc, tapar la cassola i deixar coure tot junt uns 10 minuts.

servir molt calent. (el bacallà necessita poca cocció)

Ingredients

  • 800 g de bacallà dessalat
  • 400 g de cigrons cuits
  • 2 grans d’all
  • 1 ceba mitjana
  • 4 tomàquets madurs
  • 30 g d’ametlles torrades
  • 1 gra d’all
  • 1 branca de julivert
  • ¼ l de fumet de peix
  • farina de blat
  • sal i oli

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2