Publicat el 31/10/2007

Un vegada dessalat el bacallà escórrer bé i assecar amb paper absorbent, passar per farina, fregir en abundant oli calent i reservar. Tallar la ceba i els alls a trossos petits i daurar en una paella amb una mica d’oli, quan la ceba comenci a daurar-se incorporar el préssec i la poma tallada a daus, quan la fruita comenci a estovar afegir la pera també tallada i finalment afegir la salsa de tomàquet i el rajolí d’anís.

Seguidament, col·locar el bacallà a la paella, deixar-ho coure tot junt i a foc lent uns minuts, després apagar el foc i deixar reposar un parell de minuts més.
Escampar-hi el julivert picat i servir immediatament.

(Hem d’utilitzar fruita una mica consistent ja que si fos massa madura o tingués massa aigua es convertiria en puré.)

Ingredients

  • 4 lloms de bacallà
  • 2 peres Blanquilla
  • 2 pomes Golden
  • 2 préssecs Calanda
  • 1 dl de salsa de tomàquet
  • 1 ceba tendra
  • julivert picat
  • 1 rajolí d’anís dolç
  • 2 grans d’all
  • oli

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2