Publicat el 27/02/2012

Traieu la part verda de les cebes tendres i deixeu-les senceres, peleu les faves i els pèsols. Peleu les patates i talleu-les a daus. Peleu les pastanagues, i, si són massa grosses, talleu-les a trossos. Renteu bé totes les hortalisses i poseu-les en una olla juntament amb la mantega i el brou, deixeu-ho estofar, a foc mig fins que quedin tendres. Sense deixar-ho de remenar, aneu afegint-hi la nata i les herbes aromàtiques que tindrem picades. Deixeu-ho coure tot junt uns 5 minuts i ja ho podreu servir.

Ingredients

  • 200 g de faves tendres (pelades)
  • 200 g de pèsols (pelats)
  • 300 g de patates  tendres
  • 4 cebes tendres
  • 4 pastanagues petites
  • 60 g de mantega
  • 1 got de brou
  • 150 g de nata líquida
  • julivert i alfàbrega picats
  • sal i pebre

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2