Publicat el 27/05/2013

Bulliu l’arròs amb abundant aigua i sal. Un cop cuit, escorreu-lo, esbandiu-lo amb aigua freda a raig d’aixeta i deixeu-lo escórrer.
Bulliu els pèsols, escorreu-los i reserveu-los. Amb els ous feu dues truites a la francesa, ben quallades però sense deixar-les enrossir.
Poseu oli en una cassola i fregiu-hi els alls tallats a làmines, just quan comencin a agafar color, afegiu-hi el pebrot tallat a daus petits, remeneu-ho tot i, quan el pebrot comenci a estovar-se, incorporeu-hi les gambetes i deixeu-ho fins que les gambetes blanquegin. Incorporeu-hi l’arròs i els pèsols ben escorreguts i barregeu-ho bé. Aboqueu l’arròs en una safata de servir, escampeu-hi pel damunt el pernil tallat a trossets i les truites tallades a daus.
Acompanyeu l’arròs amb la maionesa barrejada amb el puré de tomàquet, servit en una salsera a part.

Ingredients

  • 300 g d’arròs
  • 150 g de pèsols desgranats
  • 2 ous
  • 3 grans d’all
  • 100 g de pebrot vermell
  • 100 g de gambes pelades
  • 100 g de pernil dolç
  • 6 cullerades de maionesa
  • 3 cullerades de puré de tomàquet
  • oli d’oliva i sal

Deixa un comentari