Publicat el 27/04/2005

Rentar bé l’arròs sota l’aixeta fins que l’aigua surti cristal·lina.
Col ??· locar l’arròs amb els 1400 cl d’aigua a bullir, quan comenci a bullir comptar 2 minuts i, seguidament, apagar el foc i tapar hermèticament durant 10 minuts, a continuació, destapar i deixar reposar 10 min més. És molt important que durant el procés no es remogui l’arròs.
Seguidament estirar l’arròs i amb una espàtula anar remenant amb compte de no trencar els grans (aquest procés s’anomena pentinar l’arròs) i introduir a poc a poc la barreja de vinagre d’arròs, sal i sucre, que prèviament escalfarem per dissoldre tots els ingredients.NOTA: hay que dejar claro que este sistema para la cocción del arroz difiere mucho de los métodos tradicionales, pero el resultado es bueno.

Ingredients

  • 1 kg. d'arròs japonès o de gra petit
  • 1400 cl. d'aigua
  • 120 cl. de vinagre d'arròs
  • 25 g. de sal
  • 25 g. de sucre

Deixa un comentari