Publicat el 08/04/2013

Poseu oli en una cassola i, quan sigui calent, incorporeu-hi la ceba ratllada. Deixeu-la fregir a foc suau fins que sigui ben rossa (vigileu que no es cremi). Seguidament, afegiu-hi el tomàquet ratllat, sense pell ni llavors, i continueu la cocció a foc lent, fins que agafi un to fosc. Incorporeu-hi les sípies netes i tallades a trossos i deixeu-ho coure uns cinc minuts, remenant-ho sovint perquè no s’enganxi. Introduïu-hi l’arròs i els escamarlans. Remeneu-ho tot plegat durant dos minuts perquè l’arròs agafi color. Seguidament, mulleu-ho amb el brou i afegiu-hi el peix tallat a daus i els musclos ben nets però en cru, perquè s’obrin a la cassola i donin més bon gust a l’arròs.
Rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure fins que l’arròs estigui al punt (ha de quedar un punt caldós).

Ingredients

  • 1 ceba mitjana
  • 2 tomàquets madurs
  • 2 sipietes
  • 8 escamarlans
  • 200 g de rap tallat a daus
  • 400 g de musclos
  • 400 g d’arròs
  • 1l i ½ de brou de peix

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2