Publicat el 22/11/2006

En primer lloc, heu de marinar durant 2 dies la llebre tallada a 1/12 amb el vi de bóta i les verdures tallades a trossos grans.

Passat aquest temps encorreu i reserveu les verdures, la carn i el vi del marinat per separat. Seguidament, en una cassola de fang amb un bon raig d’oli d’oliva fregiu la llebre lleugerament enfarinada i salpebrada, quan tingui color la reserveu.

En el mateix oli fregiu els alls tallats a trossets, quan agafin color afegiu-hi les verdures del marinat tallades també a trossets i sofregiu la barreja. Tot seguit afegiu la llebre, sofregiu-ho uns minuts i poseu el vi del marinat, deixeu coure a foc lent durant una hora i mitja, quan veieu que el vi ha reduït afegiu un raig d’aigua perquè no es cremi la marca, rectifiqueu de sal i reserveu.

En una altra cassola de fang fregiu l’arròs amb oli d’oliva, els alls i el julivert ben picats; seguidament, afegiu la marca de llebre i deixeu coure la barreja a foc lent durant 3 min i, finalment, mulleu l’arròs amb el brou de caça, deixeu coure al forn durant 12 min i deixeu reposar 5 min més.

Restaurant La Rectoria de Canyamars.

Ingredients

  • 1 u. de llebre
  • 400 g d’arròs
  • 2 grans d’all
  • 1  branquilló de julivert
  • 1 l brou de caça
  • Per a la marca de llebre:
  • 1 l de vi de bota
  • 1 porro
  • 1 pastanaga
  • 1 cabeça d’alls
  • 1 ceba
  • 2 fulles de llorer
  • 1 branca de romaní

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2